Proizvodi
    Filters
    Preferences
    Pretraga

    L(+)-Askorbinska kiselina

    Vitamin C
    0,00 (RSD)
    L(+)-Askorbinska kiselina, poznata i kao vitamin C, je organsko jedinjenje koje je esencijalno za ljudski organizam i prisutno je u mnogim živim organizmima. Ima širok spektar primena i može se koristiti na različite načine, u konzerviranju hrane, kozmetici, dodatak ishrani, kao tretman za kosu i kožu.
    *
    + -
    Specifikacije proizvoda
    Formula:C6H8O6
    CAS Registarski broj:50-81-7
    EC broj:200-066-2
    MR:176,13
    Kvalitet:p.a. >99,5 %
    Sadržaj:>99,5 %
    Tačka topljenja °C:192

    Askorbinska kiselina je hemijsko jedinjenje koje je poznato kao vitamin C. Vitamin C je esencijalni nutrijent koji je potreban organizmu za normalno funkcionisanje. Najpoznatija uloga vitamina C u organizmu je kao antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, ali vitamin C je takođe važan i za sintezu kolagena, apsorpciju gvožđa, i normalno funkcionisanje imunološkog sistema.

    Askorbinska kiselina se može naći u mnogim prirodnim izvorima, kao što su citrusi, paprike, kivi, brokoli i drugi. 

    Vitamin C se koristi kao prirodni konzervans u prehrambenoj industriji kako bi se produžio rok trajanja namirnica. Dodavanje askorbinske kiseline može sprečiti oksidaciju hrane i promene boje.

    Vitamin C se takođe može koristiti u tretmanima za kosu radi poboljšanja njenog zdravlja i sjaja. Može se dodati u šampone, regeneratore ili maske za kosu.

    Prilikom primene L(+)-Askorbinska kiselina je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

    *
    *
    *

    Askorbinska kiselina je hemijsko jedinjenje koje je poznato kao vitamin C. Vitamin C je esencijalni nutrijent koji je potreban organizmu za normalno funkcionisanje. Najpoznatija uloga vitamina C u organizmu je kao antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, ali vitamin C je takođe važan i za sintezu kolagena, apsorpciju gvožđa, i normalno funkcionisanje imunološkog sistema.

    Askorbinska kiselina se može naći u mnogim prirodnim izvorima, kao što su citrusi, paprike, kivi, brokoli i drugi. 

    Vitamin C se koristi kao prirodni konzervans u prehrambenoj industriji kako bi se produžio rok trajanja namirnica. Dodavanje askorbinske kiseline može sprečiti oksidaciju hrane i promene boje.

    Vitamin C se takođe može koristiti u tretmanima za kosu radi poboljšanja njenog zdravlja i sjaja. Može se dodati u šampone, regeneratore ili maske za kosu.

    Prilikom primene L(+)-Askorbinska kiselina je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

    Specifikacije proizvoda
    Formula:C6H8O6
    CAS Registarski broj:50-81-7
    EC broj:200-066-2
    MR:176,13
    Kvalitet:p.a. >99,5 %
    Sadržaj:>99,5 %
    Tačka topljenja °C:192
    Tagovi za proizvod