Proizvodi
    Filters
    Preferences
    Pretraga

    Saharoza

    0,00 (RSD)
    Saharoza je disaharidni šećer koji se sastoji od molekula glukoze i fruktoze, povezanih glikozidnom vezom. Ona je najčešće poznata kao stočni šećer ili obični šećer koji se koristi u svakodnevnoj ishrani i brojnim prehrambenim proizvodima.
    *
    + -
    Specifikacije proizvoda
    Formula:C12H22O11
    CAS Registarski broj:57-50-1
    EC broj:200-334-9
    MR:342,30
    Kvalitet:p.a. >99,5 %
    Sadržaj:>99,5 %

    Saharoza se široko koristi kao zaslađivač u prehrambenoj industriji. Dodaje se mnogim proizvodima, uključujući kafu, čaj, gazirane napitke, konditorske proizvode, pekarske proizvode, sladoled, džemove i mnoge druge proizvode kako bi se poboljšao ukus. Kuvanje i pečenje: U kućnoj kuhinji, saharoza je čest sastojak u raznim receptima za kolače, kekse, kolače, torte i mnoge druge poslastice. Konzerviranje: Saharoza se koristi u procesu konzerviranja voća i povrća u obliku sirupa ili slatkih konzervi kako bi se produžio rok trajanja i poboljšao ukus konzerviranih proizvoda. Fermentacija: Saharoza se može koristiti u procesima fermentacije kako bi se proizveli alkoholna pića kao što su vino, pivo i rakija. Biotehnologija: Saharoza se koristi u laboratorijskim uslovima kao sredstvo za uzgajanje mikroorganizama i ćelija u biotehnološkim istraživanjima i proizvodnji.

    Prilikom primene Saharoza potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

    *
    *
    *

    Saharoza se široko koristi kao zaslađivač u prehrambenoj industriji. Dodaje se mnogim proizvodima, uključujući kafu, čaj, gazirane napitke, konditorske proizvode, pekarske proizvode, sladoled, džemove i mnoge druge proizvode kako bi se poboljšao ukus. Kuvanje i pečenje: U kućnoj kuhinji, saharoza je čest sastojak u raznim receptima za kolače, kekse, kolače, torte i mnoge druge poslastice. Konzerviranje: Saharoza se koristi u procesu konzerviranja voća i povrća u obliku sirupa ili slatkih konzervi kako bi se produžio rok trajanja i poboljšao ukus konzerviranih proizvoda. Fermentacija: Saharoza se može koristiti u procesima fermentacije kako bi se proizveli alkoholna pića kao što su vino, pivo i rakija. Biotehnologija: Saharoza se koristi u laboratorijskim uslovima kao sredstvo za uzgajanje mikroorganizama i ćelija u biotehnološkim istraživanjima i proizvodnji.

    Prilikom primene Saharoza potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

    Specifikacije proizvoda
    Formula:C12H22O11
    CAS Registarski broj:57-50-1
    EC broj:200-334-9
    MR:342,30
    Kvalitet:p.a. >99,5 %
    Sadržaj:>99,5 %